Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt geeft voor het eerst interview samen met zijn vrouw Kate

6 mrt 2024, 12:18

Dirk Kuyt is te zien in het programma RTL7-programma Life After Football Footvolley Curaçao, waarin oud-topvoetballers met elkaar de strijd aangaan in een voetvolley-toernooi. Ook Kate Ruinemans, de vrouw van Dirk Kuyt, is afgereisd naar Curaçao, en de twee geven voor het eerst samen een interview.

Over het voetvolley-toernooi vertelt Kate: "Ik heb Dirk natuurlijk niet echt zien spelen, dus het is heel leuk om hem eindelijk in actie te zien. Ik weet natuurlijk hoe fanatiek en gedreven hij is. En die winnaarsmentaliteit zie ik natuurlijk in heel veel dingen thuis, maar die heb ik nooit op het veld gezien."

"Ik wil gewoon altijd winnen, ook bijvoorbeeld thuis met spelletjes," legt Kuyt uit. Kate reageert: "Ook met Monopoly, of met Mens Erger je Niet. Ook wel valsspelen hoor, soms, maar dan ben ik er heel snel klaar mee. Het moet ook leuk zijn. Maar het heeft hem wel gebracht wat hij allemaal heeft bereikt. Dus dat is heel mooi om te zien."

Waar Kuyt druk is met het toernooi, besteedt Kate ook aandacht aan de vele zwerfhonden op Curaçao. De oud-voetballer vertelt daarover: "Kate is helemaal gek van honden en is de laatste jaren ook steeds meer betrokken bij honden die op straat leven. Ik ben supertrots dat ze daar zo'n enorme drive in heeft om hopelijk hier het probleem op het eiland een beetje te kunnen helpen. Wij steunen elkaar in alles wat we doen, ik probeer haar heel erg te helpen en te steunen." De aflevering van Life After Football Footvolley is terug te kijken op Videoland.

Johan Derksen fileerde bij De Oranjezomer een interview van 'demagoog' Dirk Kuyt: "Walgelijk, walgelijk!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Foto: Screenshot Life After Football Footvolley Curaçao

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.