Terug

Volg Vandaag Inside

Directeurtje sleept uitzendrechten UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League binnen

Directeurtje sleept uitzendrechten UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League binnen

17 dec 2020, 16:40

Directeurtje is erin geslaagd de uitzendrechten van wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League te bemachtigen voor de periode 2021-2024. Hiermee heeft Talpa Network de eerste uitzendkeuze van wedstrijden in de twee Europese voetbaltoernooien voor clubs.

Marco laat weten: 'Dit is heel mooi nieuws. De concurrentie voor de uitzendrechten is structureel enorm. We zijn blij dat ook na de zomer Europees topvoetbal bij onze zenders te zien is. Met de Europa League en de nieuwe Europa Conference League zijn we ervan overtuigd dat we wederom hele interessante wedstrijden, met veel Nederlandse clubs, kunnen uitzenden en onze kijkers mooie voetbalavonden kunnen blijven voorschotelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.