Terug

Volg Vandaag Inside

Directeurtje over contractverlenging Vandaag Inside-trio: 'Het was eventjes spannend'

Directeurtje over contractverlenging Vandaag Inside-trio: 'Het was eventjes spannend'

4 mei 2023, 10:43

Dinsdagavond verlengden Johan, Wilfred en René live in de uitzending van Vandaag Inside hun contract, waardoor ze tot de zomer van 2025 aan Talpa verbonden blijven. Marco Louwerens, beter bekend als Directeurtje, reageert in gesprek met RTL Boulevard verheugd op de contractverlenging.

"Als we niet met ze door hadden kunnen gaan, was dat best een groot probleem voor ons geweest," aldus Directeurtje. 'Het is een spraakmakend programma, waar veel mensen een mening over hebben. Er is never a dull moment met deze mannen, en we gaan nog een paar jaartjes door. Een klein beetje meer geld erbij, maar dat was ook niet zo gek na het succes wat ze hebben."

De contractonderhandelingen verliepen echter niet helemaal soepel, onthult Directeurtje: "Dat kun je in je agenda zetten: een paar keer per jaar breekt de pleuris uit, om het maar even heel plat te zeggen. We hebben een beetje moeten steggelen over de vrijdagavond, die wij nog wat langer wilden maken. Toen kregen ze onderling nog een beetje mot met elkaar. Het was eventjes spannend, van: waar gaat dit nou naartoe? Maar ik weet dat toen René jarig was, Johan een mooie fles whiskey meenam. Dat is dan blijkbaar ook een dingetje. Niet dat René per se een fles whiskey wil hebben, maar dat is dan blijkbaar een soort onuitgesproken teken van: we zijn wel weer goed samen."

Komende zomer mogen Johan, Wilfred en René even genieten van hun vakantie: "Dan krijgen we De Oranjezomer, met Hélène die de honneurs waarneemt. Dan hebben de mannen eventjes vrij, dat hebben ze ook wel even nodig. Het zijn best lange periodes die we van ze vragen. Maar bij het EK volgend jaar zullen we ongetwijfeld weer wat met ze gaan doen. Maar voorlopig gewoon de dagelijkse shows op SBS6, van maandag tot en met vrijdag," sluit Directeurtje af.

Bekijk in de video hieronder hoe Johan, Wilfred en René live in de uitzending van Vandaag Inside hun contract verlengden!

Vandaag Inside-trio verlengt live in uitzending contract bij Talpa
3:34
Vandaag Inside-trio verlengt live in uitzending contract bij Talpa

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.