Terug

Volg Vandaag Inside

Directeurtje neemt afzegging Johan voor presentatorendiner niet serieus

Directeurtje neemt afzegging Johan voor presentatorendiner niet serieus

24 feb 2020, 22:13

Binnenkort vindt er een groots presentatorendiner plaats waar alle grote Tapla-sterren aanwezig zullen zijn. Namen als Gordon, Petty Brard, Linda de Mol en Jan Versteegh zullen daarbij aanwezig zijn. Helaas is de grootste A-ster Johan Derksen verhinderd. Dit liet hij weten tijdens de uitzending van Veronica Inside.

Helaas kan Johan niet komen vanwege andere verplichtingen. Johan probeerde dit aan de grote baas, beter bekend als 'directeurtje', uit te leggen, maar dit ging er niet makkelijk in. Directeurtje wil zijn ervaren rot en grote ster natuurlijk niet missen.

Waarom Johan niet kan komen is niet bekend. Misschien moet hij die dag hond Cuby uitlaten, of reist hij de hele dag met zijn muzikanten op leeftijd het hele land door. Hoe dan ook is het voor het presentatorendiner een groot gemis dat de grote ster verstek moet laten gaan.

Zie het bewuste fragment hieronder.

VIDEO - Directeurtje neemt afzegging Johan voor presentatorendiner niet serieus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.