Terug

Volg Vandaag Inside

Directeurtje loopt finaleplek De Slimste Mens op haar na mis

26 jan 2024, 09:13

Marco Louwerens - beter bekend als directeurtje - is er donderdag niet in geslaagd om de finale van De Slimste Mens te bereiken. Marco moest zijn meerdere erkennen in acteur Joes Brauers en cabaretier Tim Hartog. Marco heeft acht keer meegedaan en was drie keer de slimste van de dag. Goed voor een vierde plek in dit seizoen.

Het werd een zenuwslopende halve finale. Er kwamen vragen voorbij over het Suezkanaal, kettlebell, Andy van der Meijde, de Matthäus Passion, blancheren én Kendrick Lamar. Joes behaalde een indrukwekkende score van 420 seconden, waarmee hij zich tot dagwinnaar en tweede finalist kroonde. Marco (257 seconden) ging dus de strijd aan met Tim (269 seconden).

Met nog 44 seconden te gaan wist Marco geen antwoord te geven op de vraag over de Glazen Koets. Tim had daarop twee goede antwoorden, waardoor Louwerens naar 4 seconden terugging. Uiteindelijk wist de cabaretier in een zinderende ontknoping meteen 'rapper' te antwoorden op de vraag over Kendrick Lamar, waardoor hij zich plaatste voor de finale. Daar komt hij dus Brauers en Jan-Dirk van der Burg tegen.

De mannen in Vandaag Inside reageerden donderdagavond op de onthulling van Marco bij De Slimste Mens dat hij soms nog met een knuffel slaapt. Bekijk de reactie terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.