Terug

Volg Vandaag Inside

Directeurtje koopt rechten titelgevecht Wilder vs Fury II

Directeurtje koopt rechten titelgevecht Wilder vs Fury II

13 feb 2020, 17:50

Het belooft nu al een epische strijd te worden: de langverwachte rematch tussen Deontay ‘The Bronze Bomber’ Wilder en Tyson ‘The Gypsy King’ Fury.

De beste boksers van dit moment vechten op 22 februari in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas om de wereldtitel in het zwaargewicht bij boksbond WBC. De tweede ‘Clash of the Titans’ is door Directeurtje en Fight Globe naar Nederland gehaald en is exclusief live te zien op KIJK.nl

Op 1 december 2018 stonden de Amerikaan Wilder en zijn Britse uitdager Fury voor het eerst tegenover elkaar. Hoewel Wilder de partij naar zich toe leek te trekken eindigde het gevecht onbeslist, nadat Fury op miraculeuze wijze opstond na een knock-out en de wedstrijd uit kon vechten.

Het titanengevecht ging de boeken in als een van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van het zwaargewicht boksen.

Live op KIJK.nl

Wilder vs Fury II is in meer 150 landen te zien. In Nederland heeft KIJK.nl de exclusieve rechten voor de uitzending van dit event.

De stream start in de nacht van 22 op 23 februari om 03.00 uur, naar verwachting is het titelgevecht rond 05.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.