Terug

Volg Vandaag Inside

Directeurtje doet onthulling bij De Slimste Mens: 'Ik weet niet of het verstandig is om dit te zeggen...'

25 jan 2024, 09:32

Marco Louwerens - beter bekend als directeurtje - deed woensdagavond, tijdens de finale week van De Slimste Mens, een bijzondere onthulling.

In één van de rondes stelt presentator Philip Freriks een vraag over een ‘arctofiel’. Zowel directeurtje als Tim Hartog en Sheila Sitalsing konden niet vertellen wat dat precies inhield.

Philip legt vervolgens uit dat het betekent dat je graag knuffelt met een teddybeer, en vraagt Marco of hij vroeger ook een ‘favoriete knuffel’ had. Nou, ik weet niet of het verstandig is om dit te zeggen, maar ik heb nog steeds een kikkertje. Dat ligt 57 jaar naast mijn bed. Héél af en toe, als ik me rot voel of klote voel, dan wil ik hem nog wel eens naast mijn kussen leggen.”, vertelt de voormalig zenderdirecteur van Talpa.

Marco Louwerens staat donderdagavond in de halve finale van De Slimste Mens. Voor de camera van Shownieuws blikte hij eerder al terug op zijn optreden in het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.