Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Velderman weg bij FC Twente

Directeur Velderman weg bij FC Twente

27 aug 2018, 16:33

ENSCHEDE (ANP) - Erik Velderman is niet langer de algemeen directeur van FC Twente. De Enschedese club meldt dat hij na ,,goed overleg met de raad van commissarissen'' besloten heeft zijn functie per direct neer te leggen. FC Twente hoopt een van de komende maanden een opvolger voor Velderman te kunnen presenteren.

Tubantia schreef vorige week dat een vertrek van Velderman aanstaande was. Hij zou niet goed kunnen samenwerken met onder anderen technisch manager Ted van Leeuwen en hoofdscout Evert Bleuming.

Velderman begonnen in januari 2017 als algemeen directeur. ,,Erik heeft ontzettend hard gewerkt aan het financiële en het operationele herstel van FC Twente. De wijze waarop hij enkele financiële dossiers heeft afgerond verdient veel waardering'', zegt Dennis Schipper, voorzitter van de raad van commissarissen. Velderman zelf zegt op de website: ,,FC Twente is een club met een ongekende achterban en veel dynamiek. Het is tijd om het stokje aan een ander over te dragen. FC Twente was een mooie uitdaging.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.