Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Van Gool direct weg bij Willem II

Directeur Van Gool direct weg bij Willem II

9 jan 2019, 14:19

TILBURG (ANP) - Berry van Gool stopt als algemeen directeur van Willem II. Dat is de uitkomst na overleg tussen het bestuur en de raad van commissarissen van de Tilburgse voetbalclub.

In augustus van vorig jaar ontstond een bestuurscrisis bij Willem II. De commissarissen Jack Buckens en Jan Scheerlinck stapten op en stelden hun zetel in de raad ter beschikking. Een paar weken later volgde Roland Hermans hen. De positie van Van Gool stond toen ter discussie. Hem werd verweten dat er na twee jaar nog steeds geen goed plan voor de verbouwing van het stadion lag.

Willem II meldt woensdag dat het vertrek van Van Gool de uitkomst is van een ,,zorgvuldig proces van overleg tussen de directie en de raad van commissarissen''.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.