Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Support Casper vraagt op verjaardag om donaties voor onderzoek naar alvleesklierkanker

Directeur Support Casper vraagt op verjaardag om donaties voor onderzoek naar alvleesklierkanker

9 dec 2022, 16:30

Directeur van Support Casper, Sjoerd Zwanenburg, doet op zijn verjaardag een bijzonder verzoek. Zwanenburg stelt zichzelf eenmaal centraal: voor zijn 65ste verjaardag vraagt hij namelijk om donaties voor onderzoek naar alvleesklierkanker: "Zodat ook zij hun verjaardagen kunnen blijven vieren".

Dat laat de directeur weten aan Vandaag Inside. "Vandaag ben ik jarig. Een bijzondere dag, want ik word 65. Met pensioen ga ik nog lang niet, maar het is wel een leeftijd om terug te kijken. Om je te realiseren waar je staat en wat je doet. Ik ben erg trots als directeur bij Support Casper betrokken te zijn. De prognoses voor wie de diagnose alvleesklierkanker krijgt, zijn niet gunstig. Gelukkig laat het onderzoek naar de behandeling van deze slopende ziekte veelbelovende resultaten zien. Daar wil ik mij graag nog heel wat (verjaar)dagen voor inzetten." Daarom vraagt Zwanenburg om donaties: "Vier je mijn 65e met mij mee? Doneer dan in mijn digitale collecte voor het onderzoek tegen alvleesklierkanker. Er is veel meer geld nodig om een effectieve behandeling te ontwikkelen voor elke patiënt. Zodat ook zij hun verjaardagen kunnen blijven vieren. Hartelijk dank voor je steun!", besluit de kompaan van Casper van Eijck.

Casper, oprichter van Stichting Support Casper, is goed bevriend met René van der Gijp, die ambassadeur is voor de stichting. Om aandacht te vragen voor onderzoek naar de vreselijke ziekte verscheen Casper meermaals in voorgaande titels van Vandaag Inside.

Doneer hier voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.