Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Slop vertrekt einde seizoen bij Ajax

Directeur Slop vertrekt einde seizoen bij Ajax

13 dec 2018, 19:18

AMSTERDAM (ANP) - Financieel directeur Jeroen Slop vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Ajax. Dat is hij in gesprekken met de raad van commissarissen en algemeen directeur Edwin van der Sar overeengekomen.

,,Ik ben inmiddels twintig jaar werkzaam bij Ajax", vertelt de de 57-jarige Slop. ,, Het waren hele intensieve jaren, met veel hoogtepunten en natuurlijk ook met minder leuke fases. Wat me altijd bij zal blijven zijn de bijzondere trajecten met buitenlandse clubs die hebben geleid tot grote transfers. Dan denk ik aan het vertrek van Zlatan Ibrahimovic naar Juventus en Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur. Maar ook aan de inkomende transfers zoals die van Cristian Chivu en Dusan Tadic."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.