Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Nijkamp bevestigt: 'Stam op shortlist FC Cincinnati'

Directeur Nijkamp bevestigt: 'Stam op shortlist FC Cincinnati'

22 feb 2020, 19:57

Jaap Stam gaat mogelijk weer aan de bak na zijn mislukte avontuur bij Feyenoord. Johan vertelde gister in de uitzending van Veronica Inside dat FC Cincinnati bezig is Stam te halen als vervanger van de ontslagen Ron Jans.

In gesprek met de redactie van Veronica Inside bevestigt algemeen directeur Gerard Nijkamp dat Stam op de shortlist staat. 'Stam staat inderdaad op de shortlist, maar we hebben meer namen. Ik ga binnenkort de gesprekken starten. Om Jaap bovenaan het lijstje te zetten, is iets te voorbarig', laat Nijkamp weten.

Ron Jans nam eerder deze week ontslag, nadat er een heel hoop ophef was ontstaan. De Nederlander zong in de kleedkamer een rapnummer mee waar het 'N-woord' in voorkwam. Het incident kostte Jans uiteindelijk zijn baan, omdat dergelijk taalgebruik door een blanke man in Amerika geheel ongebruikelijk en ongepast is.

VIDEO - Wordt Jaap Stam de opvolger van Ron Jans bij FC Cincinnati?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.