Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Juventus: niets wijst op vertrek Ronaldo

Directeur Juventus: niets wijst op vertrek Ronaldo

1 juli 2021, 15:59

Niets wijst er op dat Cristiano Ronaldo gaat vertrekken bij Juventus. Dat zei technisch directeur Federico Cherubini in een vooruitblik op het nieuwe seizoen in de Italiaanse Serie A.

"Hij heeft niet aangegeven weg te willen, wij willen niet van hem af. Dat komt mooi uit", aldus Cherubini. "Wij rekenen met een langer verblijf van Cristiano. Er zijn geen gesprekken met andere clubs gaande. Maar hij moet na het Europees kampioenschap nu eerst even rust nemen."

Voorzitter Andrea Agnelli benadrukte bovendien dat Juventus "absoluut" wil deelnemen aan de Champions League. De onttroonde kampioen van Italië behoorde eerder tot de initiatiefnemers van de Super League, een project dat vooralsnog is mislukt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.