Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Inter vreest dat serie A niet afkomt door corona

Directeur Inter vreest dat serie A niet afkomt door corona

1 mrt 2020, 14:28

Directeur Giuseppe Marotta van Inter vreest dat de serie A dit seizoen niet afgemaakt kan worden door het coronavirus. Door de uitbraak van het virus in Noord-Italië zijn er dit weekend vijf wedstrijden uitgesteld in de Italiaanse competitie. Ook de topper zondag tussen Inter en Juventus gaat niet door.

"Als er straks nog meer wedstrijden afgelast moeten worden, lopen we zeker het risico dat we de competitie niet af kunnen maken", uitte Marotta zijn zorg in de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport. Hij vindt ook dat de "balans van het kampioenschap is veranderd" omdat sommige duels zijn afgelast en andere niet. "Het is een vervormde competitie. Je moet nu niet alleen denken aan blessures en schorsingen. Er is nu ook het psychologische aspect als je kijkt naar het klassement."

Hij vraagt zich ook af hoe het moet met de komende wedstrijd van Inter tegen Sassuolo. "Hoe gaan we daarmee om? We kunnen niet achter gesloten deuren spelen, omdat het absurd zou zijn om dat de ene week wel te doen en de andere week niet. Ik zie geen oplossing."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.