Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur Eisenga gaat weg bij Heerenveen

Directeur Eisenga gaat weg bij Heerenveen

10 dec 2018, 09:36

HEERENVEEN (ANP) - Algemeen directeur Luuc Eisenga vertrekt bij sc Heerenveen. De 46-jarige Fries treedt per 1 maart komend jaar terug. ,,Ik heb besloten om de zaken hier goed af te sluiten en daarna op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging'', aldus Eisenga, die sinds begin 2016 in het Abe Lenstra-stadion werkt.

Over een vertrek van Eisenga werd al langer gespeculeerd. De Fries, afkomstig uit de wielerwereld, bracht na zijn aantreden aanvankelijk de rust terug bij Heerenveen, dat destijds een roerige periode beleefde. Afgelopen jaar zwol de kritiek echter aan. Zo liepen de commerciële inkomsten terug, raakten de tribunes steeds leger en botste Eisenga met mensen binnen de club. Het leidt nu tot zijn vertrek.

,,Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij deze mooie club en ben blij dat het gelukt is om rust en structuur terug te brengen in het bedrijf'', aldus Eisenga in een persbericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.