Terug

Volg Vandaag Inside

Dilrosun mist duel met Hoffenheim

Dilrosun mist duel met Hoffenheim

20 nov 2018, 15:44

BERLIJN (ANP) - Javairô Dilrosun kan zaterdag niet meespelen in de thuiswedstrijd van Hertha BSC tegen Hoffenheim. Dat zei trainer Pal Dardai van de Berlijnse club dinsdag.

Dilrosun debuteerde maandag voor het Nederlands elftal. De buitenspeler verving aan het einde van de eerste helft de geblesseerd geraakte Ryan Babel. Dilrosun liep zelf na een kwartier spelen een spierblessure op.

,,Dit is niet normaal. We hebben dit seizoen nog nooit twee of drie keer achter elkaar met hetzelfde team kunnen spelen. Er zijn altijd wel een paar geblesseerden'', baalt de Hongaarse coach, die zich eerder kritisch uitliet over het feit dat Ronald Koeman Dilrosun nu al voor Oranje selecteerde. Dardai vond dat te snel en is van mening dat Dilrosun eerst langere tijd goed moet presteren.

,,Of hij een verrekking of een scheuring heeft, dat weten we nog niet. De wedstrijd van zaterdag komt sowieso te vroeg voor Javairô. Onderzoek moet meer duidelijk maken'', aldus Dardai.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.