Terug

Volg Vandaag Inside

Dijon roept hulp in van Kombouaré

Dijon roept hulp in van Kombouaré

10 jan 2019, 12:14

DIJON (ANP) - Twee maanden na zijn ontslag bij En Avant de Guingamp heeft Antoine Kombouaré weer een nieuwe baan gevonden. De 55-jarige trainer gaat aan de slag bij Dijon FCO, dat op oudejaarsdag afscheid nam van Olivier Dall'Oglio. Hij werd na een dienstverband van 6,5 jaar ontslagen.

Kombouaré moet degradatie van Dijon uit de hoogste Franse voetbalklasse zien te voorkomen. De trainer die werd geboren op Nieuw-Caledonië kreeg een contract tot het einde van het seizoen, dat met een jaar wordt verlengd als hij Dijon in de Ligue 1 weet te houden. Kombouaré, die als speler en trainer prijzen pakte met Paris Saint-Germain, debuteert komend weekeinde op de bank tegen Montpellier.

Dijon neemt in de Ligue 1 de achttiende plaats in met zestien punten. Alleen AS Monaco (dertien punten) en Guingamp staan daar nog onder. De vorige werkgever van Kombouaré bungelt onderaan met elf punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.