Terug

Volg Vandaag Inside

Dijks langer aan de kant bij Bologna

Dijks langer aan de kant bij Bologna

5 dec 2019, 18:54

Mitchell Dijks zal ook de komende maanden niet in actie komen voor Bologna. De Nederlandse verdediger brak in het duel met AS Roma half september een teen in zijn rechtervoet en kwam sindsdien niet meer aan voetballen toe. Wel leek Dijks enkele keren bijna fit, maar steeds volgde een terugslag. De Italiaanse club meldt donderdag dat onderzoek in Nederland heeft uitgewezen dat zijn herstel nog zeker twee tot drie maanden zal duren. Dijks zal vooral rust moeten nemen.

Dijks (26) stapte in 2018 over naar Bologna nadat hij bij Ajax alleen nog speeltijd kreeg in het beloftenelftal. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 25 optredens in de Serie A. Dit seizoen stokt de teller bij vier competitiewedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.