Terug

Volg Vandaag Inside

Dijbeenblessure houdt Ibrahimovic minimaal 10 dagen aan de kant

Dijbeenblessure houdt Ibrahimovic minimaal 10 dagen aan de kant

23 nov 2020, 18:02

Aanvaller Zlatan Ibrahimovic is bij AC Milan minimaal tien dagen uit de roulatie vanwege een dijbeenblessure. De 39-jarige Zweed, die in een uitstekende vorm verkeert, mist daardoor in elk geval de uitwedstrijd donderdag tegen Lille in de Europa League en de competitiewedstrijd tegen Fiorentina. Ook het duel met Celtic in de Europa League op 3 december komt waarschijnlijk nog te vroeg voor hem.

Ibrahimovic blonk zondagavond uit in de gewonnen uitwedstrijd tegen Napoli (1-3). Hij scoorde twee keer en bracht daarmee zijn competitietotaal op tien treffers. Vlak voor het eindsignaal moest de oud-Ajacied echter met een blessure van het veld.

Nader onderzoek in de komende rustperiode moet uitwijzen of Ibrahimovic wellicht nog langer dan anderhalve week aan de kant dient te blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.