Terug

Volg Vandaag Inside

'Diemers stelt FC Groningen teleur en vertrekt naar Feyenoord'

'Diemers stelt FC Groningen teleur en vertrekt naar Feyenoord'

15 juni 2020, 12:00

Lange tijd leek Mark Diemers de overstap te maken naar FC Groningen, maar nu lijkt Feyenoord daar definitief een stokje voor te steken. Het Dagblad van het Noorden pakt maandagochtend uit met het nieuws dat de middenvelder van Fortuna Sittard inmiddels zijn jawoord heeft gegeven aan de Rotterdammers.

Omdat het principe-akkoord tussen FC Groningen en Fortuna Sittard pas maandag verloopt, mag er officieel niks gemeld worden over een eventuele overgang van Mark Diemers naar Feyenoord.

De transfer van Mark Diemers naar Feyenoord zou een forse tegenvaller zijn voor FC Groningen en Mark-Jan Fledderus. De Technisch directeur van Groningen was maanden bezig met de komst van de middenvelder. FC Groningen zou zelfs al rond zijn met zowel Fortuna als de speler in kwestie, alleen een doorverkooppercentage stond een transfer naar de Trots van het Noorden nog in de weg.

Echter zette Diemers zijn zinnen op een transfer naar Feyenoord, dat zich net op tijd mengde in de strijd om de zesentwintigjarige middenvelder. En niet zonder succes, want volgens het Dagblad van het Noorden is die overstap inmiddels een uitgemaakte zaak.

FC Groningen is niet van plan om juridische stappen te ondernemen. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is van mening dat Groningen niets heeft aan een speler die liever voor een andere ploeg wil voetballen.

René vindt Diemers geen versterking voor de Rotterdammers. Hij noemt de interesse van Feyenoord lachwekkend en denkt dat de spelmaker beter naar Groningen kan gaan. Bekijk hieronder het fragment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.