Terug

Volg Vandaag Inside

Diemers: ‘Slot betere trainer dan Ten Hag’

Diemers: ‘Slot betere trainer dan Ten Hag’

20 sep 2022, 20:14

Mark Diemers krijgt in de podcast ‘Fresia & Milan Parkeren de Bus’ de vraag om te kiezen tussen Erik ten Hag en Arne Slot. De middenvelder van FC Emmen werkte met beide trainers samen, maar geeft de voorkeur aan de huidige trainer van Feyenoord. 

“Arne Slot”, luidt het antwoord van Diemers op de vraag van Fresia wie van de twee de betere trainer is. “Ik kan alleen over mijn tijd praten en vond Ten Hag op tactisch vlak echt waanzinnig goed maar ik vond hem op dát moment op menselijk vlak niet heel erg goed.” Diemers werkte bij FC Utrecht samen met Ten Hag, Slot kent hij uit hun gezamenlijke periode bij Feyenoord. “Slot vond ik op menselijk vlak een stuk beter.”

Toch is de 28-jarige middenvelder erg te spreken over Ten Hag. “Hij zal daar honderd procent in gegroeid zijn. Kijk bij wat voor clubs hij heeft gewerkt, en hij heeft altijd succes”, zegt Diemers. “Ik heb nog wel eens contact via WhatsApp met hem, en dan komt hij ook heel erg vriendelijk over, dus hij zal ongetwijfeld op menselijk vlak enorm gegroeid zijn.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.