Terug

Volg Vandaag Inside

‘Diemers mag na één seizoen alweer vertrekken bij Feyenoord’

‘Diemers mag na één seizoen alweer vertrekken bij Feyenoord’

28 juli 2021, 09:48

Mark Diemers vertrekt mogelijk na één seizoen alweer bij Feyenoord. De middenvelder, die een jaar geleden overkwam van Fortuna Sittard, wil zelf graag vechten voor zijn kans bij Feyenoord, maar hoeft onder trainer Arne Slot niet te rekenen op veel speeltijd. 

Mocht een club Diemers willen overnemen, zal Feyenoord hem dan ook weinig in de weg leggen, weet Voetbal International. Technisch directeur Frank Arnesen kan de opbrengst en het salaris dat vrij komt dan gebruiken in de zoektocht naar een nieuwe spits. Volgens VI is er voorzichtige interesse uit Engeland, Duitsland en Zwitserland voor Diemers. 

Diemers maakte vorig jaar voor circa één miljoen euro de overstap van Fortuna Sittard naar Feyenoord. De middenvelder kwam afgelopen seizoen tot 38 duels voor de club uit Rotterdam, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.