Terug

Volg Vandaag Inside

Braziliaans medium spot Costa en Hulk met lijn cocaïne tijdens kampioensfeestje

Braziliaans medium spot Costa en Hulk met lijn cocaïne tijdens kampioensfeestje

17 dec 2021, 17:22

Diego Costa won deze week de dubbel met Atlético Mineiro, nadat de club eerder deze maand landskampioen werd van Brazilië. Tijdens een kampioensfeestje hadden de aanvallers Costa en Hulk het iets te gezellig, na het zien van de onderstaande foto.

De twee werden volgens het Braziliaanse medium Galonews gespot met een lijn cocaïne, waarna de foto viral ging in Brazilië. Niet veel later verwijderde Costa de selfie van zijn Instagram-pagina. Of het daadwerkelijk om cocaïne ging is nog onduidelijk. De club wilde vooralsnog niet reageren op de selfie.

Costa tekende afgelopen zomer een contract bij het Braziliaanse Atlético Mineiro. De Spaanse aanvaller, Braziliaan van origine, zat sinds december 2020 zonder club nadat zijn contract bij Atlético Madrid op eigen verzoek was ontbonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.