Terug

Volg Vandaag Inside

‘Die rare actie van Hartman was minstens geel, maar eigenlijk rood!’

‘Die rare actie van Hartman was minstens geel, maar eigenlijk rood!’

4 dec 2023, 15:40

René van de Kerkhof vertelt in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant dat Quilindschy Hartman in zijn ogen rood had moeten krijgen na zijn botsing met Jordan Teze in de topper tussen Feyenoord en PSV van afgelopen zondag.

Teze moest al na vijf minuten van het veld nadat hij en Hartman met de hoofden tegen elkaar waren gebotst. De PSV'er kon zich er vervolgens niets meer herinneren: "Alles wat er is gebeurd tussen het veld oplopen tot ik op de fysiotafel lag, weet ik niet meer. Voor de rest ben ik oké, alleen wat hoofdpijn", schrijft hij op Instagram.

Volgens Van de Kerkhof had die 'rare actie' van Hartman dan ook veel harder bestraft moeten worden door de arbitrage. "Dat was minstens geel, maar eigenlijk rood”, moppert hij. De oud-international vond scheidsrechter Danny Makkelie de eerste helft dan ook een beetje anti-PSV. "Hij floot steeds voor overtredingen van PSV, maar zag veel van Feyenoord door de vingers. In de tweede helft trok hij gelukkig een beetje bij.” Van de Kerkhof verwijst daarbij naar het feit dat Makkelie uit de regio van Rotterdam komt. “Ik snap niet dat de KNVB zo’n scheidsrechter aanwijst.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.