Terug

Volg Vandaag Inside

'Dick Schreuder topfavoriet om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'

29 apr 2024, 13:37

Dick Schreuder is de 'verrassende nummer één kandidaat' om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. Dat meldt het Spaanse Marca. De Rotterdammers bereikten volgens verschillende media afgelopen vrijdag een akkoord met Liverpool over de transfer van Slot.

Schreuder maakte van PEC Zwolle na de promotie de verrassende overstap naar de ambitieuze Spaanse derdedivisionist Castellón. De broer van Alfred Schreuder maakt een goede indruk in Spanje met aanvallend voetbal. Castellón staat met nog vier competitiewedstrijden te gaan acht punten voor op nummer twee Córdoba.

Volgens Marca ligt Schreuder op pole position om Slot op te volgen bij Feyenoord. De 52-jarige Nederlandse trainer heeft nog een contract tot medio 2027 bij Castellón.

Arne Slot

Het lijkt een kwestie van tijd voor de overstap van Slot naar Liverpool wereldkundig wordt gemaakt. Afgelopen vrijdag zouden Feyenoord en Liverpool een mondeling akkoord bereikt hebben over de transfer, waaraan de KNVB-Bekerwinnaar een transfersom van meer dan tien miljoen euro overhoudt.

Johan Derksen vertelde eerder in Vandaag Inside dat hij ervan overtuigd is dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.