Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat debuteert bij ADO met oefennederlaag tegen eredivisionist Sparta

Dick Advocaat debuteert bij ADO met oefennederlaag tegen eredivisionist Sparta

4 dec 2022, 15:10

Dick Advocaat is zijn nieuwe periode als hoofdtrainer bij ADO Den Haag begonnen met een ruime oefennederlaag. Tegen eredivisionist Sparta moest de ploeg van Advocaat het onderspit delven: 3-0.

Jason Lokilo zette Sparta in Den Haag al in de tweede minuut op voorsprong en Mohammed Tahiri maakte er halverwege de eerste helft 0-2 van. Daar leek het bij te blijven, maar Lokilo bepaalde vlak voor tijd met zijn tweede van de middag de eindstand.

De 75-jarige Advocaat werd eind vorige maand benoemd tot hoofdtrainer. De ervaren oefenmeester, de opvolger van de ontslagen Dirk Kuijt, richt zich in de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie op een plek in de play-offs om promotie.

ADO, dat zeventiende staat, hervat de competitie volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen Almere City.

René van der Gijp had onlangs in De Oranjewinter mooie woorden over voor Dick Advocaat. Kijk het fragment hieronder terug.

René heeft mooie woorden over voor Dick Advocaat: 'Het is zó'n geweldige gozer'
2:46
René heeft mooie woorden over voor Dick Advocaat: 'Het is zó'n geweldige gozer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.