Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat over openstaande vacature: 'De ideale job voor Louis!'

Dick Advocaat over openstaande vacature: 'De ideale job voor Louis!'

14 dec 2022, 16:30

De Belgische voetbalbond (KBVB) is de zoektocht naar de opvolging van de vertrokken bondscoach Roberto Martínez gestart met het plaatsen van een vacature op alle eigen mediakanalen. De bond is op zoek naar een ‘fulltimebondscoach die weet wat winnen is’, en doet er volgens Dick Advocaat goed aan om zich te melden bij Louis van Gaal.

Van Gaal had een contract bij de KNVB tot en met het WK. Inmiddels zit de 71-jarige Amsterdammer nergens meer aan vast, weet ook Advocaat. “Dat is een mooie job voor Louis”, zegt de huidige trainer van ADO Den Haag aan tafel bij De Oranjewinter. “Waarom niet? Hij is hofleverancier qua prijzen.”

Ook Advocaat zelf, tussen 2009 en 2010 bondscoach van De Rode Duivels, wordt door Wilfred Genee gelinkt aan de vacature, maar ziet een tweede termijn bij de Belgen niet zitten. “Ik heb het al ooit gedaan, 5/6 maanden, en ben ook nog voor een tweede keer gevraagd maar toen werd het Martínez. Drie keer is scheepsrecht? Nee, een mooie job voor Louis!”

Uitzending met Dick Advocaat gemist? Kijk 'm hieronder terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.