Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat nieuwe bondscoach van Curaçao

Dick Advocaat nieuwe bondscoach van Curaçao

15 jan 2024, 13:17

De Curaçaose voetbalbond heeft Dick Advocaat aangesteld als bondscoach van het nationale elftal. Cor Pot, Kees Jansma en Casper van Eijk worden onderdeel van de technische staf.

De FFK maakte zondagavond bekend dat het Khalid Sinouh heeft aangesteld als de nieuwe technisch directeur. Volgens de voetbalbond was het aan hem om de onderhandelingen met Dick af te ronden en hem als nieuwe coach aan te stellen.

In maart begint Dick zijn trainersklus met een trainingskamp en twee oefenwedstrijden. In juli begint Dick zijn eerste grote sportieve doel met de WK-kwalificatiereeks. 

Dick is tijdens zijn lange carrière werkzaam geweest als bondscoach van het Nederlands elftal, Zuid-Korea, België en Rusland en was trainer bij onder meer PSV, AZ, Feyenoord, Glasgow Rangers en Zenit St. Petersburg.

Vanavond schuift Dick aan bij Veronica Offside, waar hij een eerste reactie zal geven op zijn nieuwe trainersklus.

Veronica Offside is iedere maandagavond te zien van 20:30 tot 21:30 uur bij Veronica. Kijk hieronder de hoogtepunten terug!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.