Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat neemt John de Wolf mee naar Feyenoord

Dick Advocaat neemt John de Wolf mee naar Feyenoord

30 okt 2019, 11:21

Dick Advocaat wordt zoals verwacht de nieuwe trainer van Feyenoord. De 72-jarige Hagenaar volgt de opgestapte Jaap Stam op en tekent tot het einde van het seizoen in Rotterdam, schrijft het AD.

Advocaat neemt John de Wolf, ook trainer van tweede-divisionist Spakenburg, mee als assistent naar de Kuip. Ook Cor Pot wordt de rechterhand van Advocaat. Dat betekent dat Feyenoord afscheid neemt van assistent-trainers Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay.

Het is niet de eerste keer dat Advocaat wordt ingehuurd als troubleshooter. In december 2009 werd hij bij AZ de tijdelijke opvolger van de ontslagen Ronald Koeman. Feyenoord haalde Advocaat in februari 2016 binnen als klankbord voor trainer Giovanni van Bronckhorst. Een vriendendienst. De rol in de luwte leek hem niettemin op het lijf geschreven. Ook dit keer zat zijn taak er na een paar maanden weer op.

René ziet ideale vervanger voor Dick Advocaat: 'Carlo Boszhard!'

René ziet ideale vervanger voor Dick Advocaat: 'Carlo Boszhard!'
2:25
René ziet ideale vervanger voor Dick Advocaat: 'Carlo Boszhard!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.