Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat met ADO Den Haag door in de KNVB-beker

Dick Advocaat met ADO Den Haag door in de KNVB-beker

10 jan 2023, 00:00

ADO Den Haag heeft zich in het toernooi om de KNVB-beker niet laten verrassen door Kozakken Boys. Het elftal van trainer Dick Advocaat won in de tweede ronde in Werkendam met 3-1.

Xander Severina maakte de eerste twee doelpunten voor ADO, een voor rust en eentje erna. Kaj Ramsteijn scoorde in de 80e minuut tegen voor Kozakken Boys, dat uitkomt in de tweede divisie. Diep in blessuretijd zorgde Joël Zwarts met de 1-3 voor de definitieve beslissing.

Advocaat behaalde vrijdag in de competitie al zijn eerste zege als coach van ADO, door FC Dordrecht te verslaan (0-1).

De Graafschap schakelde Quick uit en zit ook bij de laatste zestien clubs in het bekertoernooi. De Doetinchemmers waren in Den Haag met 4-1 te sterk. Oud-Ajacied Siem de Jong opende al snel de score voor De Graafschap. De overige doelpunten voor het elftal van trainer Adrie Poldervaart kwamen op naam van Robin Schouten, Basar Önal en Philip Brittijn. Quick voetbalt in de derde divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.