Terug

Volg Vandaag Inside

'Dick Advocaat keert terug bij FC Utrecht'

'Dick Advocaat keert terug bij FC Utrecht'

23 mrt 2022, 15:37

Dick Advocaat keert in de Eredivisie terug bij FC Utrecht, mits hij eruit komt met de club uit de Domstad. Dat meldt de NOS. De gesprekken zijn naar verluidt in een afrondende fase.

De Kleine Generaal moet de doorgeschoven assistent-trainer Rick Kruys gaan ondersteunen als mentor, wat hij in het verleden eerder heeft gedaan met Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord.

FC Utrecht heeft dinsdag afscheid genomen van trainer René Hake. De tegenvallende resultaten van de afgelopen weken zijn voor de clubleiding reden om te breken met Hake, wiens contract aan het einde van dit seizoen zou aflopen. Assistent-trainer Kruys maakt het seizoen af als interim-hoofdtrainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.