Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat herhaalt: 'Matthijs de Ligt zou een goede speler voor Ajax zijn'

5 mrt 2024, 10:40

Dick Advocaat adviseerde Ajax onlangs al om Matthijs de Ligt terug te halen (zie video hierboven) en maandagavond kwam hij in Veronica Offside weer op dat standpunt terug.

“Ik heb een paar weken geleden al gezegd: Matthijs de Ligt is een goede speler voor Ajax. Meer heb je niet nodig”, begint Dick. Wilfred vraagt hem vervolgens of De Ligt op dit moment wel terug zou willen keren naar Ajax. Daar gaat Dick wel vanuit: "Hij heeft het bij Juventus niet goed gedaan. Bij Bayern speelt hij ook nooit... Toen hij bij Ajax speelde was het echt een hele grote jongen in het spel, maar ook daarbuiten en met de groep. Dat heeft hij echt geweldig gedaan, maar daarna is het minder geworden. Hij is nog jong, waarom zou je niet naar Ajax terug durven gaan? Ajax kan ook alleen maar beter worden."

Matthijs de Ligt speelde tussen 2016 en 2019 117 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax en daarin maakte hij dertien doelpunten.

Johan Derksen zei onlangs in Vandaag Inside dat het fatsoenlijk zou zijn als Ajax de helft terugbetaalt aan alle seizoenskaarthouders. Bekijk de beelden hieronder.

'Het zou fatsoenlijk zijn als Ajax aan alle seizoenkaarthouders de helft terugbetaalt'
0:49
'Het zou fatsoenlijk zijn als Ajax aan alle seizoenkaarthouders de helft terugbetaalt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.