Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat haalt Ar'jany Martha bij selectie Curaçao

9 mrt 2024, 12:14

Ar'jany Martha is vrijdag opgenomen in de eerste selectie van Dick Advocaat als bondscoach van Curaçao. De twintigjarige Ajacied debuteert samen met Sparta-middenvelder Rayvien Rosario in het 23-koppige keurkorps.

Ook oudgedienden Eloy Room, Xander Severina en Anthony van den Hurk zijn van de partij.

De nationale voetbalselectie van Curaçao komt later deze maand bij elkaar voor een trainingskamp in Turkije, als voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden in juni voor het WK van 2026. Curaçao oefent op 21 juli in Alanya tegen het Engelse Hull City, drie dagen later gevolgd door een duel met het Turkse Alanyaspor.

De eerste wedstrijd in de WK-kwalificatiereeks is op 5 juni tegen Barbados en wordt op Curaçao gespeeld. De tweede wedstrijd is op 8 juni tegen Aruba. Ook Haïti en St. Lucia zijn ingedeeld in groep C. Curaçao moet bij de eerste twee eindigen om door te gaan naar de finaleronde van de kwalificatie.

Wilfred wist onlangs in Veronica Offside enkele namen te ontlokken bij Dick Advocaat die 'nee' hebben gezegd tegen het nationale elftal van Curaçao. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.