Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat geheimzinnig: 'Ik zou dit doen voor ADO en nog één club'

Dick Advocaat geheimzinnig: 'Ik zou dit doen voor ADO en nog één club'

10 feb 2023, 00:00

Trainer Dick Advocaat zag zijn ploeg ADO Den Haag verrassend van Go Ahead Eagles winnen en zich plaatsen voor de kwartfinales van de KNVB-beker. "Een moeilijke wedstrijd, keihard gewerkt en een onverdiende overwinning, maar die tellen ook", zei de 75-jarige oefenmeester bij ESPN in gesprek met Hans Kraay jr.

Dick sprak van "een beetje veel geluk" voor zijn team dat in eigen huis met 1-0 won door een treffer van Joël Zwarts. "Zo kun je ook wedstrijden winnen", zei hij. De trainer gaf bij het zien van de beelden toe dat de overtreding op Sylla Sow van Go Ahead met een penalty bestraft had kunnen worden. "Maar daarnaast hebben ze ook genoeg kansen gehad om een goal te maken."

Zwarts was dolgelukkig met zijn doelpunt. "We hebben gewonnen en dat is alles wat telt", zei hij. "We hebben voor elke meter gestreden en één keer een goede bal gehad en die mocht ik binnenwerken."

Opvallende uitspraak van Dick

Tot slot ziet Hans Kraay jr. dat Dick veel plezier lijkt te hebben in zijn huidige trainersklus bij ADO. "Trainer had ik altijd kunnen blijven. Maar dat wilde ik zelf niet. Dit heb ik echt gedaan voor ADO. Misschien zou ik dit voor nog één club doen. Welke dat is? Dat zeg ik niet, haha. Ik zou dit doen voor ADO en nog een club", aldus Dick.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.