Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat en ADO Den Haag weten ook niet te winnen van TOP Oss

Dick Advocaat en ADO Den Haag weten ook niet te winnen van TOP Oss

16 dec 2022, 21:45

Dick Advocaat heeft zijn eerste thuiswedstrijd als trainer van ADO Den Haag niet als winnaar af kunnen sluiten. Op eigen veld kwam de Haagse formatie tegen TOP Oss niet verder dan 0-0.

De kansen waren schaars. Mede daardoor wisten beide teams niet te scoren. Voor Advocaat was het de tweede keer dat hij op de bank zat bij ADO. Bij zijn eerste wedstrijd verloor ADO met 4-1 van Almere City.

ADO staat achttiende. Advocaat heeft gezegd zich nog te willen plaatsen voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.