Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Advocaat blijft ongeslagen met Curaçao na duel met Alanyaspor

24 mrt 2024, 16:38

Dick Advocaat heeft in zijn tweede wedstrijd als bondscoach van de voetballers van Curaçao gelijkgespeeld tegen Alanyaspor. Curaçao kwam via Jearl Margaritha en Leandro Bacuna twee keer op voorsprong, maar zag de nummer 10 van Turkije ook twee keer langszij komen: 2-2.

Naast Bacuna (FC Groningen) staan van de basisspelers ook onder anderen Ajacied Ar'Jany Martha en Sherel Floranus (Almere City FC) onder contract bij een Nederlandse club. Op doel stond Vitesse-doelman Eloy Room.

Donderdag won Advocaat bij zijn debuut met 1-0 van het Engelse Hull City. De ervaren trainer wil zich met Curaçao plaatsen voor het WK van 2026. Daarvoor zijn in juni kwalificatiewedstrijden tegen Barbados en Aruba.

Eerder in Vandaag Inside was René van der Gijp lovend over Dick Advocaat. "Hij is een voorbeeld voor iedereen, de man kan zich alles veroorloven!", zei René onder meer, na het zien van beelden van Advocaat als bondscoach van Curaçao. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.