Terug

Volg Vandaag Inside

Di Maria jaar langer bij Paris Saint-Germain

Di Maria jaar langer bij Paris Saint-Germain

12 mrt 2021, 20:56

Angel Di Maria heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain met één seizoen verlengd tot 30 juni 2022. In de verbintenis staat bovendien een optie voor nog een jaar, zo liet de Franse kampioen weten.

De 33-jarige Argentijnse aanvaller speelt sinds 2015 in Parijs. Daarvoor was hij actief bij onder meer Benfica, Real Madrid en Manchester United.

De Argentijnse international was bij PSG tot dusver goed voor 99 assists. In de geschiedenis van de Parijse club deed alleen Safet Susic (103) dat beter. Met 87 doelpunten staat Di Maria op de achtste plaats in de lijst van topscorers van PSG-spelers aller tijden.

Hij veroverde zestien prijzen met de club, waaronder vier landstitels. In 2014 won Di Maria met Real Madrid de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.