Terug

Volg Vandaag Inside

'Di Maria gewisseld bij PSG vanwege brutale inbraak bij hem thuis'

'Di Maria gewisseld bij PSG vanwege brutale inbraak bij hem thuis'

15 mrt 2021, 01:02

PSG verloor zondagavond met 1-2 van laagvlieger Nantes. Het duel werd echter overschaduwd door een heftig voorval rondom Angel di Maria. Hij werd in de 62e minuut gewisseld vanwege ernstige privé-omstandigheden: er zou een brutale overval bij hem thuis hebben plaatsgevonden.

Een klein kwartier na rust meldde PSG-directeur Leonardo zich vanaf de tribune bij trainer Mauricio Pochettino. De twee spraken kort, waarna Di Maria direct werd gewisseld. Pochettino liep met de aanvaller richting de kleedkamer, de trainer keerde pas na een paar minuten terug.

Di Maria zou direct het stadion hebben verlaten. Franse media melden dat er tijdens de wedstrijd van PSG een overval zou hebben plaatsgevonden bij hem thuis. Vanwege de avondklok zouden zijn vrouw en twee dochters gewoon thuis zijn geweest. RMC Sport meldt dat er sprake geweest zou zijn van een korte ontvoering en spreekt van een zeer gewelddadige overval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.