Terug

Volg Vandaag Inside

Di María boos: 'Dan mag Messi ook niet meer worden geselecteerd'

Di María boos: 'Dan mag Messi ook niet meer worden geselecteerd'

24 sep 2020, 15:04

Ángel Di María is verbaasd dat hij niet is opgeroepen voor de twee komende WK-kwalificatiewedstrijden van het Argentijnse voetbalelftal. De speler van Paris Saint-Germain is door bondscoach Lionel Scaloni gepasseerd voor de wedstrijden tegen Ecuador (8 oktober) en Bolivia (13 oktober).

'Ik kan nergens een uitleg vinden, want ik heb er ook geen gehad. Het is heel moeilijk voor me. Ik heb er eerlijk gezegd echt geen woorden voor, want het nationale team is voor mij het hoogst haalbare', zei Di María op de Argentijnse radio.

'Dat is het voor iedere speler. Ik doe alles voor het land, net zoals ik alles voor de club doe. Ik werk kei- en keihard elke wedstrijd en training en ik wil dolgraag met Argentinië naar het WK. Dan is het moeilijk om te begrijpen dat ik niet opgeroepen ben.'

Di María is inmiddels 32 jaar oud, maar aan zijn leeftijd kan het volgens hem niet liggen. 'Dat zeggen veel mensen, maar ik laat wekelijks zien dat dit niet zo is. Ik blijf rennen zoals ik dat altijd gedaan ben', aldus de verbaasde Di María. 'Ik sta elk weekend naast Neymar en Kylian Mbappé. Als ik niet word opgeroepen omdat ik te oud ben, dan mag Messi (33) ook niet meer worden geselecteerd.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.