Terug

Volg Vandaag Inside

Di Francesco valt spelers AS Roma af

Di Francesco valt spelers AS Roma af

26 nov 2018, 19:03

ROME (ANP) - Eusebio Di Francesco heeft de spelers van AS Roma maandag publiekelijk bekritiseerd. De trainer van de Italiaanse club zei op een persconferentie in aanloop naar de ontmoeting met Real Madrid in de Champions League dat hij bij zijn selectie de echte wil om te winnen mist. Ook verwijt hij zijn voetballers een gebrek aan vastberadenheid. ,,Dat is niet iets dat je zomaar even in de supermarkt kunt kopen'', aldus Di Francesco, die zaterdag met 1-0 bij Udinese verloor. AS Roma staat in de Serie A slechts op de zevende plaats.

,,We moeten werken aan de mentaliteit van onze spelers. We hebben het geluk dat we morgen direct tegen een 'grote' tegenstander spelen. Tegen Real kunnen we laten zien dat dit niet het echte AS Roma was'', aldus Di Francesco, die Justin Kluivert tegen Udinese na 64 minuten naar de kant haalde.

AS Roma eindigde vorig seizoen als derde in de competitie en bereikte de halve finales van de Champions League. Dinsdag volstaat tegen Real een gelijkspel om tot de achtste finales door te dringen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.