Terug

Volg Vandaag Inside

Di Francesco trainer Sampdoria

Di Francesco trainer Sampdoria

22 juni 2019, 17:39

Eusebio Di Francesco gaat opnieuw in de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie aan de slag. De 49-jarige oud-international werd zaterdag aangesteld als trainer van Sampdoria. Di Francesco ondertekende een driejarig contract.

Di Francesco was voor het laatst werkzaam bij AS Roma. Daar moest hij in maart wegens teleurstellende resultaten vertrekken. Eerder werkte Di Francesco als coach onder meer bij Lecce en Sassuolo.

Tot afgelopen seizoen was Marco Giampaolo trainer van Sampdoria. De Zwitser bereikte deze week een akkoord met AC Milan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.