Terug

Volg Vandaag Inside

Di Francesco: 'Ik heb het meeste spijt dat ik Strootman heb laten gaan'

Di Francesco: 'Ik heb het meeste spijt dat ik Strootman heb laten gaan'

16 apr 2020, 00:30

Voormalig trainer van AS Roma Eusebio di Francesco heeft in een interview met Corriere dello Sport aangegeven van één zaak in het bijzonder spijt te hebben.

'Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, maar de keuze waar ik het meeste spijt van heb, is het vertrek van Strootman'. Olympique Marseille betaalde in 2018 25 miljoen euro voor Strootman. Echter, dat was voor Di Francesco lang niet genoeg om het verlies te compenseren.

Di Francesco zag een duidelijk verband tussen de teleurstellende resultaten en het vertrek van de Nederlander. 'Hij is een buitengewone speler. Toen hij vertrok verloren we een enorme persoonlijkheid en dat uitte zich in onze resultaten. Die waren plotseling niet constant meer.'

'Ik betreur het dat ik niet heb aangedrongen om hem te laten blijven. Ik steunde zijn besluit', zo besluit de trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.