Terug

Volg Vandaag Inside

Deze voorzorgsmaatregelen zijn genomen voor mogelijk kampioensduel Feyenoord

Deze voorzorgsmaatregelen zijn genomen voor mogelijk kampioensduel Feyenoord

7 mei 2023, 14:31

Voor de wedstrijd Excelsior-Feyenoord zijn verschillende voorzorgsmaatregelen genomen. Wanneer PSV zaterdagavond niet van Sparta had gewonnen (0-1), kon Feyenoord zondagmiddag kampioen worden bij de Kralingers.

Feyenoord moet door de overwinning van PSV het kampioensfeestje nog minimaal een week uitstellen, maar de voorzorgsmaatregelen waren al genomen. Zo is te zien dat een ring van containers om het Van Donge & De Roo Stadion is geplaatst. Dit gebeurde ook al bij het verloren kampioensduel in 2017.

Eerder werd al bekend dat toeschouwers van dit duel hun ID-bewijs moeten laten zien en hun toegangsbewijs die aan hun naam is gekoppeld. RTV Rijnmond laat weten dat dit zowel in de ring containers wordt gecontroleerd als bij aankomst in het stadion.

Verder is er ook politie aanwezig, zo staat er in de omgeving meerdere agenten. Ook is te zien dat er een Duits waterkanon geparkeerd staat in de omgeving.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.