Terug

Volg Vandaag Inside

Deze Vandaag Inside-uitzending staat in de top 100 van best bekeken programma's van 2023

10 jan 2024, 12:42

Stichting Kijkonderzoek heeft de top 100 van best bekeken programma's van 2023 gepubliceerd. In de lijst is ook een uitzending van Vandaag Inside terug te vinden.

Het gaat om de uitzending van maandag 13 maart 2023, waarin Mark Rutte voor het eerst zijn opwachting maakte aan tafel bij Johan, Wilfred en René. De uitzending is terug te vinden op plaats 38 in de top 100 exclusief sport, en op plaats 49 in de top 100 inclusief sport. In totaal keken er 1.695.000 mensen.

In de desbetreffende uitzending kreeg Mark Rutte onder meer applaus nadat hij onthulde van bil te zijn gegaan (zie video onderaan deze pagina) en kreeg hij een dildohelm cadeau van Wilfred, die hij vervolgens subtiel wegschoof. René van der Gijp wist er echter wél raad mee (zie video bovenaan deze pagina).

Kijk de hele Vandaag Inside-uitzending van maandag 13 maart 2023 met Mark Rutte »hier« terug!

Applaus in de studio: Mark Rutte is van bil gegaan
0:52
Applaus in de studio: Mark Rutte is van bil gegaan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.