Terug

Volg Vandaag Inside

'Deze drie doelmannen heeft Ajax nog op het oog'

'Deze drie doelmannen heeft Ajax nog op het oog'

30 aug 2022, 09:28

Ajax hoopt voor het sluiten van de transfermarkt toch nog een keeper aan te trekken, zo meldt de doorgaans betrouwbare Hamstelaar. De Amsterdammers hebben drie keepers op het oog.

Eerder werd al bekend dat de Griek Odisseas Vlachodimos van Benfica op het lijstje van de regerend landskampioen staat. Hamstelaar voegt hier nog Oranje-international Mark Flekken en het Turkse talent Ersin Destanoglu aan toe.

Flekken keept momenteel bij SC Freiburg en maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het Nederlands elftal. De 29-jarige goalie hield dit seizoen in vier Bundesliga-duels al drie keer de nul.

De pas 21-jarige Destanoglu speelt bij Besiktas en wordt nauwlettend gevolgd door de scouts van Ajax. Zo zouden de Amsterdammers maandagavond de wedstrijd Besiktas - Sivasspor (3-1) hebben bezocht om de doelman te bekijken.

Met Jay Gorter, Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer heeft Ajax op dit moment drie doelmannen bij het eerste team. Toch lijkt trainer Alfred Schreuder nog niet helemaal tevreden met zijn opties tussen de palen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.