Terug

Volg Vandaag Inside

'Deze bekende hulpsinterklaas was woensdagavond samen met Johan te zien in HLF8'

'Deze bekende hulpsinterklaas was woensdagavond samen met Johan te zien in HLF8'

2 dec 2021, 18:29

Niemand minder dan Johan Derksen was woensdagavond te zien in HLF8, de talkshow van Johnny de Mol op SBS6. Daar gaf de besnorde analist antwoord op een aantal prangende vragen, blikte hij vooruit op VI Vandaag en pleitte hij voor meer transparantie van het Outbreak Management Team. Als klap op de vuurpijl werden Johan en de andere gasten ook nog verrast door Sinterklaas.

Voor veel kijkers was het niet direct duidelijk wie er schuil ging achter de baard. Ook presentator Johnny de Mol maakte niet bekend wie zich had getransformeerd tot Sinterklaas, die Johan onder andere uitriep tot 'de oudste nog levende Nederlander op televisie.' Bekijk in de video hieronder of jij weet welke Bekende Nederlander er woensdagavond als hulpsinterklaas te zien was bij HLF8.

Sinterklaas bij HLF8: 'Johan is de oudste nog levende Nederlander op televisie'
1:00
Sinterklaas bij HLF8: 'Johan is de oudste nog levende Nederlander op televisie'

Later op de avond kwam Beau in zijn talkshow met het verlossende antwoord: niemand minder dan Jeroen Pauw ging schuil achter de baard en de mijter! En dat is op zich niet zo vreemd, want de presentator is als producent en als coach betrokken bij de talkshow van Johnny de Mol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.