Terug

Volg Vandaag Inside

Deze 20-jarige Noor moet Aursnes doen vergeten bij Feyenoord

Deze 20-jarige Noor moet Aursnes doen vergeten bij Feyenoord

3 aug 2022, 10:35

Feyenoord is naarstig op zoek naar een vervanger voor Fredrik Aursnes, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Benfica. In die zoektocht zijn de Rotterdammers weer uitgekomen in Noorwegen.

Aursnes zou erg uitkijken naar het spelen in de Champions League onder trainer Roger Schmidt. Feyenoord hoopt zo'n 15 miljoen euro te kunnen vangen voor de oud-speler van Molde FK. Quinten Timber werd afgelopen week gepresenteerd als mogelijke opvolger voor de Noor, maar Feyenoord lijkt een nieuwe 'Aursnes' uit Scandinavië te gaan halen.

Dat meldt Feyenoord-platform 1908 woensdag. Het zou gaan om Sivert Mannsverk (20). De Noor is momenteel actief voor Molde FK in de Noorse competitie. Het is ook de oude club van Aursnes, die een jaar geleden de overstap maakte naar Rotterdam. Mannsverk zou naar verluidt enkele miljoenen moeten kosten. Voor Molde speelde de jeugdinternational 41 wedstrijden, waarin hij driemaal tot scoren kwam.

Feyenoord klopte eerder deze week al aan bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. De Enschedeërs lieten echter weten dat zij weinig trek hebben in een transfer van de middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.