Terug

Volg Vandaag Inside

Rensch zichtbaar geëmotioneerd na doelpunt tegen Fortuna Sittard

Rensch zichtbaar geëmotioneerd na doelpunt tegen Fortuna Sittard

22 dec 2021, 23:08

Devyne Rensch vierde het derde doelpunt voor Ajax in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (5-0) in tranen. 'Mijn oom is overleden', zei hij . 'Deze was echt voor hem.'

Veel mensen dachten dat Rensch zo geëmotioneerd was vanwege de bijrol die hij dit seizoen vaak moest vervullen. Noussair Mazraoui was dit seizoen in de meeste duels de eerste rechtsback van trainer Erik ten Hag, 'Dat moet ik accepteren', zei Rensch. "Bij Ajax hebben we meerdere goede rechtsbacks.'

Rensch speelde voor Ajax tegen Fortuna omdat Mazraoui geblesseerd is. Hij is blij met het vertrouwen van bondscoach Lous van Gaal die hem ondanks een gebrek aan speelminuten bij Ajax voor het Nederlands elftal is blijven selecteren. 'Ik probeer mijn best te doen. Ik hoop mijn draai te vinden. Ik blijf mijn best doen', zei Rensch voor de camera van ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.