Terug

Volg Vandaag Inside

Deuk in carrière Van Bommel: 'Maar er is altijd wel een club als PEC Zwolle'

Deuk in carrière Van Bommel: 'Maar er is altijd wel een club als PEC Zwolle'

27 okt 2021, 10:28

Mark van Bommel werd zondag voor de tweede keer in zijn korte trainerscarrière ontslagen. Onder leiding van de voormalig middenvelder werd geen van de laatste acht duels van VfL Wolfsburg gewonnen. Hoe nu verder met de carrière van de 44-jarige trainer?

‘Er is altijd wel een club als PEC Zwolle, die dan denkt van “misschien dat hij de boel bij ons wel weer op de rit krijgt”', zegt Valentijn in De Veronica Inside Ochtendshow. ‘Dat was met Jaap Stam natuurlijk ook.’ Valentijn denkt dan ook niet dat dit het einde van de trainersloopbaan van Van Bommel hoeft te zijn.’ Ik denk dat er altijd wel zo’n club zal zijn, maar Champions League-niveau kan hij voorlopig wel op zijn buik schrijven.’

‘En Fortuna Sittard?’, gooit Wilfred Genee een balletje op. Van Bommel speelde tussen 1992 en 1999 voor de Limburgse club. ‘Dat is misschien nog wel een goede’, reageert Valentijn. ‘Gewoon in de achtertuin.’

Wolfsburg was de tweede club voor Van Bommel als hoofdtrainer. Bij PSV werd hij een kleine twee jaar geleden eveneens ontslagen vanwege teleurstellende resultaten. Van Bommel, die 79 interlands voor Oranje speelde en deel uitmaakte van de WK-selectie van 2010, had nog een contract tot de zomer van 2023.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.