Terug

Volg Vandaag Inside

'Dest nu ook persoonlijk rond met Barcelona'

'Dest nu ook persoonlijk rond met Barcelona'

30 sep 2020, 13:51

Sergiño Dest (19) heeft een persoonlijk akkoord met FC Barcelona, zo meldt De Telegraaf. De Amerikaans international tekent een vijfjarig contract bij de Spaanse grootmacht.

De verwachting is dat Dest morgen wordt gepresenteerd bij de Catalanen. De rappe rechtsback is vandaag al medisch gekeurd. Dest sluit dan meteen aan bij de selectie van Ronald Koeman. Barcelona speelt morgenavond alweer een competitieduel tegen Celta de Vigo.

Opvallend is dat FC Barcelona zich op het allerlaatste moment nog moest wapenen tegen FC Bayern München. De Catalanen leken de maandenlang dralende Duitse topclub definitief te hebben afgeschud, maar die deed een last-minute-overvalpoging. FC Hollywood bleek bereid alle bedragen van FC Barcelona te overtreffen, maar de keuze van Dest was al gemaakt.

In Veronica Inside wist Wilfred al vroeg te melden dat Dest inderdaad in de nadrukkelijke belangstelling stond van Barcelona. Toen leek het er nog op dat Dest zijn carrière zou vervolgen bij Bayern München. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.